Biskopen Halmstad

Centralt i Halmstad står dette flotte byggeri med hele 3 farver Rustikotta Fjeldpanel. Skærmteglen matcher den flotte facade af cedertræ og de 7 huse udgør en helhed.

BRF Blanka

Rustikotta Fjeldpanel pryder fasaderna på bostadsbygget BRF Blanka på Lindholmen i Göteborg. Wingårdhs Arkitekter har ritat och projektet är nominerat till Årets Bygge i Sverige 2022.

LINK Business Center Linköping

Midt i det centrale Linköping er et nyt landmærke sat. En bygning der forandrer bybilledet for altid. Flotte ord, men ikke desto mindre er det netop hvad det er lykkedes bygherren Lundbergs Fastigheter og Wingårdhs arkitekter at skabe. Facaden med de flotte hvide skærmtegl er leveret som præfabrikerede elementer. Teglen er en speciel bølget tegl […]

Trianglen Malmø

Et imponerende projekt midt i Malmø. Skærmtegl fra NBK med i farven Red-ox der har et vildt farvespekter.

Kvv 8 Fortum – Värtaverket

Vinderen af Byggkeramikrådet, BKRs, Stora Kakelpris 2017. Teglens farve er tilpasset det gamle hovedværks teglrøde murværk. På grunden står der 3 kongelige egetræer som er 650 år gamle, bioværkets form bøjer af for disse træer, således at de bliver stående. Her går genvinding, naturbeskyttelse og arkitektur op i en højere enhed med NBK skærmtegl.

Sergelhus – Stockholm

Det imponerende Sergelhus står midt i Stockholm med sine flotte grønne facader. Projektet trækker tråde til de gamle paladsagtige byggerier der fandtes på denne vigtige handelsgade. Det er i den grad et byggeri der vækker opsigt, og er da også nomineret til Årets byggeri 2022 i Sverige. Teglen er et af de første prefab projekter […]

Älvsjö Hotel

De flotte facader på Älvsjö Hotel er tegnet af White arkitekter.

Lidköping sygehus

Flotte baguette og skærmtegl fra NBK pryder facaderne på Lidköping sygehus.